SchuifvliegendeurAlle profielen worden vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en gelakt in de door U gekozen Ral-kleur, de onderdelen zijn in inox en aluminium . Deze combinatie van producten garandeert dat onze vliegendeuren jarenlang onderhouds- en slijtagevrij zijn.
Het unieke aan deze schuifvliegendeur is dat de gelagerde wielen (kogellagers) bovenaan de schuifdeur zijn gemonteerd met andere woorden is deze schuifvliegendeur een hang” schuifvliegendeur . Daardoor schuift de deur uiterst soepel open en dicht en hebben de wielen een langere levensduur. De schuifvliegendeur is ook voorzien van een “uithef-beveiliging” zodat bij bruusk gebruik de schuifvliegendeur op haar plaats blijft. Het openschuivend gedeelte kan men tijdens de winterperiode eenvoudig schroefloos wegnemen.

De tussenstijl is een S-vormig profiel dat tevens dienst doet als handgreep.

Wenst U Uw vliegendeur te beschermen voor spelende kinderen of rondvliegende ballen dan kunnen we in het onderste deel een “aluminiumplaat” monteren.

Heeft U huisdieren dan kunnen we in het onderste deel een “petscreen”, dit is een verstevigd gaas plaatsen.

Vliegenschuifdeuren zijn ook verkrijgbaar in een zeer dunne uitvoering, bouwdiepte 20 mm, waardoor U zonder problemen uw rolluik kan gebruiken in combinatie met onze schuifvliegendeur.

 

Schuifvliegendeuren en rolluiken.

Indien U een schuifraam hebt met rolluik, kunnen we toch een schuifvliegendeur aan-bieden. In ons gamma hebben we ook een smalle schuifvliegendeur. Voor deze schuifvliegendeur hebben we slechts 20 mm nodig tussen uw raam en rolluik. Bij dit systeem zitten de wielen onderaan.

 

Detailtekeningen schuifvliegendeur.

Standaard systeem. Klik hier.
Smal systeem (rolluik). Klik hier.HOME